Multumire Sfintei Xenia


Camelia ne impartaseste trairile sale la mormantul Sfintei Xenia si nu numai :
"Am avut privilegiul si bucuria de a merge la mormintul Sfintei Xenia la Sankt Petersburg.Am avut aceeasi traire ca si tine .Pe masura ce ma apropiam de capela unde este mormintul, ma podideau lacrimile si am inceput sa pling tot mai tare, pana cind am ajuns in fata mormintului si am inceput sa ma rog.Am fost impreuna cu sotul meu si el a simtit aceeasi emotie puternica.Cind am plecat de acolo am fost eliberata,impacata si cu o mare pace sufleteasca.Vizita la mormint am facut-o in 2009 chiar a doua zi de Pasti.
La revenirea in tara simteam ca trebuie sa fac ceva pentru Sfanta si in iulie 2009, am botezat o fetita careia i-am dat numele de botez Xenia (acum are 9 luni).Cand va implini un an,ii voi darui o icoana cu Sfanta Xenia,care a fost pictata la manastirea Cartisoara si care este absolut superba."

7 comentarii:

  1. Acatistul Sfintei Xenia in limba rusa!
    http://fisierulmeu.ro/35OAE9TEJ3CE/Acatistul-Sfintei-Xenia-de-Sankt-Petersburg-in-rusa-dar-superb-mp3.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult !...Sfanta Xenia sa va rasplateasca !

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ajuta!
    De unde s-ar putea procura o icoana cu Sf. Xenia, precum cea din imaginea de mai sus?

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta! Din ceea ce ne-a spus Camelia, icoana a fost pictata la comanda de catre maicile manastirii Cartisoara. Trebuie sa luati legatura cu manastirea. Datele de contact sunt telefon: 0744.854.562; adresa: Sfânta Mânăstire Cârţişoara, loc. Cartisoara, cod 557075, jud. Sibiu; e-mail: manastireacartisoara@yahoo.com. Bucurie sa va daruiasca Sf. Xenia!

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat este Dumnezeu întru Sfinţii Lui !
    Slavă Domnului pentru toate !

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau sa stiu cat a costat icoana sfintei si ce marime are, vreau sa comand si eu. Sfanta Xenia roaga-te lui Dumnezeu pentru noi

    RăspundețiȘtergere
  7. Gasiti icoane cu Sfanta Xenia si la manastirea Cebza, jud Timis, la pretul de 10 lei

    RăspundețiȘtergere